Scouting en het coronavirus (COVID-19): veelgestelde vragen

Scouting Nederland

Als de ontwikkelingen positief blijven, kunnen er vanaf 20 september activiteiten zonder 1,5 meter plaatsvinden en kunnen (grotere) activiteiten en evenementen georganiseerd worden. In de persconferentie van 17 september komt daarover een definitief besluit, daarna ontvangen voorzitters en secretarissen zo snel mogelijk weer bericht van ons.

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over Scouting en het coronavirus. Voorzitters, secretarissen en verhuurders van alle Scoutingorganisaties worden persoonlijk geïnformeerd indien de overheid coronamaatregelen invoert die effect hebben op Scoutingactiviteiten. Gelijktijdig wordt deze pagina geüpdatet en wordt indien nodig het nieuws medegedeeld op social media om als officiële informatiebron te dienen. Scouting Nederland wil ouders, jeugdleden en betrokkenen vragen om de vrijwillige groepsbesturen en leiding de tijd en ruimte te geven om versoepelde maatregelen te verwerken binnen de eigen vereniging.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op: 06-09-2021

Corona En Scouting Vanaf 16 Augustus
PDF – 826,9 KB 76 downloads

Maatregelen binnen de vereniging